Uavhengig kontroll og godkjenning

Håheim Prosjekt AS har sentral godkjenning for overordnet ansvar for Uavhengig Kontroll i tiltaksklasse 3. Vi benytter ett eget-utviklet styringssystem for dette arbeidet og kan påta oss oppdrag i alle fagområder.

Fra første januar 2013 ble nye regler om uavhengig kontroll og godkjenning innført. Dette betyr flere ting, blant annet at man for tiltaksklasse 2 og 3 skal man ha en uavhengig kontroll av bygningsfysikk, geoteknikk, konstruksjonssikkerhet og naturligvis brannsikkerhet. Håheim Prosjekt AS har sentral godkjenning til å påta seg overordnet ansvar for uavhengig kontroll i tiltaksklasse 3. Med et styringssystem vi selv har utviklet spesielt for dette arbeidet kan vi ta på oss oppdrag i alle fagområder.

I tillegg til å utføre uavhengig kontroll tilbyr vi også en bred kompetanse innen prosjektering, 3D-tegning, byggesøknader, byggeledelse, branndokumentasjon og rådgivning. Med lang erfaring fra praktiske byggeprosjekter kan vi tilby all nødvendig bistand og hjelp til ditt byggeprosjekt.

Gå tilbake

Vi har bred kompetanse og erfaring innen prosjekt- og byggeledelse. Vi er en solid og profesjonell partner i ditt byggeprosjekt.

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktene prat

TA KONTAKT