Prosjektering

Vi har bred erfaring med prosjektering av alt fra større produksjons-, lager-, hotell- og kontorbygg til mindre tillbygg, påbygg og ikke minst leietakertilpassninger i eksisterende bygninger.

Selskapet har også mange års erfaring med brannprosjektering, bygninsfysiskprosjektering og prosjektering av planløsninger samt også energimerking.

I arbeidet benytter vi moderne verktøy og programmer som "snakker sammen" og som igjen gjør arbeidet mer rasjonelt, gir økt kvalitet på sluttproduktet, reduserer prosjekteringskostandene samt økt forståelse i alle ledd med visualiseringer o.l.

Trenger du en prosjekteringsleder?

Behøver du noen med høy kompetanse innen prosjektering som i tillegg kan ta på seg ansvaret som prosjekteringsleder, kan vi hjelpe deg. Håheim Prosjekt AS har bred erfaring med prosjektering av alt fra mindre tilbygg og påbygg til større lager-, hotell-, produksjons- og kontorbygg. I mange år har vi også arbeidet med brannprosjektering og vi har hatt flere reguleringssaker.

Kostnadene ved prosjektering er ofte høye, men nødvendige. Ved å benytte IFC-filutveksling fra modelleringen kan vi hurtig importere filen inn i våre beskrivelse- og kalkulasjonsprogram. Dette gir også en økt kvalitet på sluttproduktet og en bedre forståelse i alle ledd av ditt prosjekt.

Vi sørger for all nødvendig bistand og hjelp til ditt byggprosjekt og i tillegg til prosjektering har vi bred kompetanse innen tegning, byggesøknader, byggeledelse, branndokumentasjon og rådgivning.

Gå tilbake

Ønsker du å høre mer om prosjektering eller noen av våre andre tjenester, er det bare å ta kontakt på telefon, e-post eller bruk kontaktskjemaet her på nettsiden.

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktene prat

TA KONTAKT