Tegning

Selskapet har med sine teknikere og ingeniører bred erfaring med både detaljtegninger og arbeidstegninger, så vel som idè-skisser, brannverntegninger, arealplaner og 3D tegninger.

3D modellering og IFC- filutveksling med andre programmer er blitt vår hverdag, noe som sikrer kvalitet på sluttproduktet, reduserer prosjekteringskostnadene samt gir bedre forståelse i byggesaken hos alle aktører. BimX benyttes også slik at både du som kunde, leietaker eller utførende kan vandre igjennom modellen i ditt eget tempo!

Det nyeste av programvare innen ArchiCad blir benyttet, og vi besitter egne plottere.

BIM / 3D modellering

Håheim Prosjekt er i stadig utvikling og i sommer har vi ansatt en BIM koordinator for å styrke kompetansen innenfor BIM (3D). Vi er ivrige etter å vise hva vi kan og er alltid klare for nye spennende oppdrag - store som små. Trenger du, eller har du ei skisse av et tilbygg eller en ny bolig liggende, og ønsker å sette prosjektet ut i live? Ønsker du å se, eller oppleve ideene dine for din bolig, leilighet, hytte eller tomt visuelt? Vi vil gjerne bidra til å realisere dine ideer!

Om vi får muligheten til å tegne din bolig, vil vi uten ekstra kostnad gi deg en omvisning i din "nye bolig" før du bestemmer om du vil realisere drømmen. Du vil få en opplevelse av å være i ditt nye hjem før det er virkelig, og dermed enklere se og tilpasse løsninger lenge før forandringene får praktiske eller økonomiske konsekvenser. Hvor ønsker du å bygge din nye veranda? Eller har naboen sagt nei til et tilbygg på din tomt, med argumentet «det tar solen fra meg». Vi kan lage en sol- og skygge analyse for å kartlegge om det er grunnlag for argumentet eller ikke. Mulighetene er mange med en 3D modell!

Våre tjenester tilpasses oppdraget med en konkurransedyktig pris, alle medarbeidere har lang og praktisk erfaring fra byggebransjen, noe du vil dra fordeler av i ditt prosjekt. Ingen ideer er for små eller for store og om ønskelig kan vi også bistå med byggesøknad til kommunen eller bistå deg på veien mot ferdig prosjekt. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende og hyggelig prat for å se nærmere på akkurat din ide eller prosjekt!.

Gå tilbake

Vi har bred kompetanse og erfaring innen prosjekt- og byggeledelse. Vi er en solid og profesjonell partner i ditt byggeprosjekt.

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktene prat

TA KONTAKT