Image
Uavhengig kontroll
Text

Uavhengig kontroll og godkjenning

Håheim Prosjekt AS har sentral godkjenning for overordnet ansvar for Uavhengig Kontroll i tiltaksklasse 3. Vi benytter ett eget-utviklet styringssystem for dette arbeidet og kan påta oss oppdrag i alle fagområder.

 

Fra første januar 2013 ble nye regler om uavhengig kontroll og godkjenning innført. Dette betyr flere ting, blant annet at man for tiltaksklasse 2 og 3 skal man ha en uavhengig kontroll av bygningsfysikk, geoteknikk, konstruksjonssikkerhet og naturligvis brannsikkerhet. Håheim Prosjekt AS har sentral godkjenning til å påta seg overordnet ansvar for uavhengig kontroll i tiltaksklasse 3. Med et styringssystem vi selv har utviklet spesielt for dette arbeidet kan vi ta på oss oppdrag i alle fagområder.

 

I tillegg til å utføre uavhengig kontroll tilbyr vi også en bred kompetanse innen prosjektering, 3D-tegning, byggesøknader, byggeledelse, branndokumentasjon og rådgivning. Med lang erfaring fra praktiske byggeprosjekter kan vi tilby all nødvendig bistand og hjelp til ditt byggeprosjekt.

 

< Gå tilbake

 

Text

 

 

Ønsker du mer informasjon om hva uavhengig kontroll innebærer, eller har du spørsmål vedrørende noen av våre andre tjenester er det bare å ta kontakt med oss på telefon, e-post eller bruk kontaktskjemaet her på nettsiden.

 

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktene prat

 

 

Button
Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon