Trinnvis kalkulasjon

Utgangspunktet for begrepet trinnvis kalkulasjon er at man starter med det overordnede og generelle før man fokuserer på detaljer senere når man også har mer informasjon. Vi har lang erfaring med trinnvis kalkulasjon og med kraftige og anerkjente programmer sørger vi for digital kommunikasjon mellom kalkulasjonen og 3D-modellen og prosjektering.

Med trinnvis kalkulasjon fjerner vi usikkerhetsmomenter og risikable faktorer slik at man kan gå videre i prosjektet. I tillegg til trinnvis kalkulasjon har vi også bred erfaring fra prosjektering, uavhengig kontroll, 3D-tegning, byggesøknad, byggeledelse, branndokumentasjon og rådgivning. Med erfaring fra mange gjennomførte byggearbeider, har vi kompetansen til å ta ansvaret som byggeledelse og prosjektledelse.

Vi kan også sørge for å innarbeide rutiner for økonomikontroll av kontrakter, pristilbud, byggeregnskap med faktureringskontroll o.l. Vi kan tilby all nødvendig bistand og hjelp for å realisere ditt byggeprosjekt.

Gå tilbake

Vi har bred kompetanse og erfaring innen prosjekt- og byggeledelse. Vi er en solid og profesjonell partner i ditt byggeprosjekt.

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktene prat

TA KONTAKT