Image
Prosjekteringsledelse
Text

Prosjekteringsledelse

Selskapet har lang erfaring med tverrfaglig prosjekteringsledelse med alt i fra store komplekse hotell-, kontor-, lager- og industribygg til mindre påbygg og tilbygg og til rehabiliteringer og leietakertilpassninger. Vi kan med vår kunnskap om teknikk, administrasjon og entrepriserett samt innsikt i byggeprosessen påta oss ansvaret som prosjekteringsleder med å lede arkitekter og øvrige konsulenter i prosjekteringsarbeidet samt også tverrfaglig BIM kontrollør.

 

Ved å benytte IFC-filutveksling fra tegneprogrammer / modelleringen kan vi importere filen med noen raske tastetrykk inn i vårt beskrivelse- program og inn i vårt kalkulasjonsprogram. Dette gir økt kvalitet på sluttproduktet, reduserer prosjekteringskostandene og gir bedre forståelse i alle ledd i ditt prosjekt.

 

Vi sikrer at prosjekteringsprosessen er rett organisert og strukturert i forhold til oppgaven som skal løses!

 

< Gå tilbake

 

Text

 

 

Vi har bred kompetanse og erfaring innen prosjekt- og byggeledelse. Vi er en solid og profesjonell partner i ditt byggeprosjekt.

 

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktene prat

 

 

Button
Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon