Image
Byggesøknad
Text

Byggesøknad

Vi har solid kompetanse og erfaring med byggesøkander av næringsbygg, tillbygg, påbygg etc. Med selskapets kontroll-rutiner og verktøy så vel som avansert programvare, har vi mange og gode referanser å vise til. Trenger du hjelp med en byggesøknad? For mange tar det ofte lang tid å lage en byggesøknad da en hel rekke med forskjellige opplysninger skal med. Håheim Prosjekt AS utfører flerfaglige oppgaver med fokus på byggeledelse og prosjektadministrasjon. Med en bred erfaring sørger vi for å levere din byggesøknad med alle nødvendige opplysninger.

 

Hjelp til byggesøknad - utvikling av lønnsomme investering

I tillegg til byggesøknad har vi også en bred kompetanse innen blant annet prosjektering, tegning, byggeledelse, branndokumentasjon og rådgivning. Dette bidrar til at vi har et godt og solid grunnlag for å bistå byggherrer med utvikling av prosjektideer til lønnsomme investeringer. Vi kan tilrettelegge entrepriser, utarbeide anbudsmateriale, holde anbudskonkurranser, anbudsevaluering, forhandlinger og kontraktinngåelser. Hos oss er det en selvfølge med høy kompetanse, yrkesstolthet og nært samarbeid med våre kunder.

 

Text

Forenklet byggesøknad

Skal du levere en forenklet byggesøknad, kan vi hjelpe deg. Reglene sier at forenklet byggesøknad kreves på bygninger mellom 15 og 30 kvadratmeter. Herunder ligger også krav om godkjent nabovarsel før arbeidet startes. Bygninger som er mindre enn dette behøver vanligvis ikke noen søknad overhodet. Er du usikker på hva reglene sier om forenklet byggesøknad, er det bare å kontakte oss.

 

Hjelp til forenklet byggesøknad

I tillegg til forenklet byggesøknad, kan vi naturligvis sørge for byggesøknader til alle typer bygg, også yrkesbygg over 1000 kvadratmeter. Vi har også bred erfaring fra prosjektering, byggeledelse, branndokumentasjon, rådgivning og 3D-tegning og modellering.

 

Vår allsidige kompetanse fra etablering og gjennomføring av byggeprosjekter gjør at vi kan bistå byggherrer med å utvikle prosjektideer til lønnsomme investeringer.

 

< Gå tilbake

 

Image
Forenklet byggesøknad
Text

 

 

Ønsker du mer informasjon om hvordan vi kan hjelpe deg med byggesøknad, er det bare å ta kontakt med oss på telefon eller e-post.

 

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktene prat

 

 

Button
Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon