Image
Byggeledelse og prosjektledelse
Text

Byggeledelse og prosjektledelse

Behøver du kompetanse innen byggeledelse og prosjektledelse? Håheim Prosjekt AS har lang erfaring og høy kompetanse i tilretteleggelse av byggeprosjekt, og vi sørger for en byggeledelse som følger alle regler, lover og forskrifter fra myndighetene. Når vi tar på oss ansvaret, anvender vi velprøvde prosjekteringssystemer i kombinasjon med vårt eget styringssystem.

 

Byggeledelse og rådgivning

I tillegg til byggeledelse har vi bred kompetanse innen prosjektering, tegning, byggesøknad, branndokumentasjon og rådgivning. Våre ansatte har lang erfaring og vi sørger for at ditt bygg blir akkurat som planlagt.

 

Bedriftens erfaring fra praktisk gjennomføring av byggearbeider gir oss et godt grunnlag for å gjennomføre byggeledelse og prosjektledelse. Vi kan også innarbeide rutiner for økonomikontroll av kontrakter, pristilbud og byggeregnskap med faktureringskontroll. 

 

< Gå tilbake

 

Text

 

 

Ønsker du å høre mer om hva vi kan tilby som byggeledelse, er det bare å ta kontakt med oss på telefon, e-post eller bruk skjemaet her på nettsidene.

 

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktene prat

 

 

Button
Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon