Image
Brannprosjektering
Text

Brannprosjektering

Med høy kompetanse på brannprosjektering av såvel store som små bygninger, sørger vi for at sikkerheten blir ivaretatt og at myndighetene får all nødvendig dokumentasjon. Vi har erfaring fra brannprosjektering på såvel store som små bygninger, samt at vi også kan utføre uavhengig kontroll på bygninger i tiltaksklasse 3. Dette betyr at vi kan jobbe med alle typer bygninger. Med brannprosjektering står vi ansvarlige for at alle opplysninger og dokumentasjon er korrekt i forhold til myndighetenes krav om sikkerhet.

 

Text
Brannteknisk prosjektering

En brannteknisk prosjektering betyr at eksperter sørger for at alle myndigheters krav til brannsikkerhet blir innfridd. Håheim Prosjekt AS har kompetanse og godkjennelse til å utføre brannteknisk prosjektering for byggherrer over hele landet. Vi har opparbeidet oss en bred faglig kompetanse fra gjennomføring av mange ulike byggearbeider og kan derfor også påta oss ansvaret som byggeledelse, herunder også brannteknisk prosjektering.

 

Hos oss bruker vi kun moderne og anerkjente programmer for byggregnskap, beskrivelser og fremdriftsplanlegging.

 

Text
Brannprosjektering i 3D

I tillegg til brannprosjektering har vi også solid kompetanse og erfaring i tilretteleggelse og gjennomføring av byggeprosjekter, noe som gir oss et godt grunnlag for å gjennomføre byggeledelse og prosjektledelse. Vi utfører naturligvis 3D-tegning, rådgivning, utfylling av byggesøknader o.l. dersom dette er ønskelig. Vi kan hjelpe med all nødvendig bistand til ditt byggeprosjekt.

 

< Gå tilbake

 

Text

 

 

Vil du har mer informasjon om brannprosjektering eller uavhengig kontroll, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss.

 

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktene prat

 

 

Button
Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon